Fönstertankar

Fönster, det är sällan jag tänker på dem, annat än när de ska putsas och ska sanningen fram, så sker väl inte det så ofta det heller. Men det hände häromdagen. Det var då jag upptäckte att två av våra fönster inte var i det bästa skicket. Frågan är nu vad man ska göra åt det? Ska man byta fönster? Nu är det ju snart vinter, och stå med fönsterbyte då känns inte allt för lockande om jag ska vara ärlig. Det drar ju in kallt då! 

Ta hjälp av hantverkare

Förvisso kanske man ska anlita en hantverkare att göra byte av fönster. De jobbar ju på bra mycket snabbare då de vet hur man gör. Ska man göra det själv så lär det väl ta alldeles för lång tid. Jag vet i alla fall inte hur man gör. Men då gäller det kanske att köpa fönster innan man kontaktar en hantverkare? Eller ordnar dom det? De kanske har med sig fönster? Men hur vet man då att man får de fönster man vill ha?

Kolla utbud av fönster

Kanske ska surfa runt lite på nätet för att se om det kanske finns fönster att beställa. Då får man ju det man vill ha, samt att man själv kan styra kostnaden för dem. Annars kanske det blir allt för dyrt om man låter hantverkaren ta hem fönster åt en. Ja, det är nog en bra idé att kika själv på olika fönstermodeller, så det ska jag sätta mig och göra nu.

 

 

25 Oct 2017