Gillar du smart förvaring precis som jag?

Att förvara saker på olika sätt, det är något jag gillar. Jag har till exempel ett gammalt klädskåp, som jag själv rustat upp och nu använder dagligen. När det just gäller förvaring, så kan man vara hur fantasifull man vill, eller välja standarmodeller på garderober, klädskåp, förvaringsskåp och så vidare. När barnen var små och det fanns prylar överallt, då krävdes det mycket förvaringsmöjligheter. Minns att de på sin skola hade plastbackar där extra kläder låg och jag anammade den idén till hemmet. Nu när de är äldre har de egna låsbara klädskåp i skolan, ni vet såna man även kan se på simhallen eller på olika träningsställen. 

Förvaring på jobbet

Såna låsbara klädskåp brukar även finnas på olika arbetsplatser har jag sett. Om du tyckeer din arbetsplats borde skaffa såna, be dem kolla på Kolla Morework.se, de säljer sådana. Jag har själv funderat på att skaffa den typen av skåp, för att ställa i källaren och på så vis kunna förvara mina saker på ett bra sätt. De har ju många användningsområden samt att de är säkra eftersom de går att låsa. 

Ny förvaring hemma

Andra sätt att förvara saker på är olika lådor och burkar. Det är kul att göra egna sådana tycker jag. Det blir mer personligt då. Burkar går att ta från hemmet, sådant man haft mat i och diska ur, samt klä in i tyg, eller måla. Kartonger och lådor går att göra samma sak med. Det blir inte bara en bra förvaring, det blir en inredningsdetalj med.

 

 

24 Oct 2017