Hitta mer kul träning

Ni vet, för ett kort tag sedan så skaffade jag ju mig ett gymkort för ett helt år. Det har visat sig att på detta gym, så har de även andra sorters träning, flera såna gruppträningar och cirkelträningar. Så funderar på att även skriva in mig och göra ett par sådana pass för att se om det är något som passar mig. Jag gillar ju att röra på mig och skulle gärna vilja börja med dans, eller kanske zumba. Får se om det finns på gymmet, eller om det är andra ställen jag får gå till då. Jag har även börjat med Fitline, som är ett kosttillskott förresten! Bra att få i sig lite extra.

Träna utomhus

 Nu är ju våren bara runt hörnet känns det som, solen har varit framme mycket och det är inte långt kvar till april. Det gör att man blir mer sugen på att vara ute. Så kanske även ska hitta något att träna utomhus? Vet inte om jag vill löpträna, som verkar vara det många gör ute, men det finns säkert annat man kan göra. Orientering kanske, eller så gå med i en sportklubb och börja spela boll igen eller nåt?

En sak i taget

Fast det kanske är bra att ta en sak i taget, så att jag inte tröttnar på att träna igen. Det är ju lätt hänt om man gör för mycket och för ofta. Så gymmet och sen cirkelträning först så får vi se sen.

22 Mar 2019