Storstädning inför jul

Helgen som var, då var det första advent. Jag brukar vilja storstäda lagom till den helgen, då första advent är, men har inte hunnit med det detta år. Just att göra en storstädning inför julen är inte fel. Sedan pynta och göra det fint. I år funderar jag på om det inte kan vara värt att anlita ett städföretag för storstädningen. Det är ju ändå en hel del som omfattas av en storstädning. På www.stadcompaniet.se finns det en städfirma som gör storstädningar så väl som att de har flera andra typer av städning. 

Blir en annorlunda jul i år

Vi brukar alltid fira jul med en massa olika släktingar. Men då det är som det är i år, med den pandemi som härjar så kommer det inte att bli så detta år. Det har ju gått ut rekommendationer kring att inte fira med alla man känner så att säga. Det är ju bra det i och för sig, så att vi kan komma över denna corona! Det får väl bli att man kopplar upp sig på nätet så att man kan prata med sina släktingar på det viset. 

Även om det inte blir en jul likt andra jular så vill jag ju göra det fint hemma. Det med städninge och pyntandet. Jag har ju fått upp adventsstakar och julgardiner i alla fall. Nu är det bara resten kvar, samt fixa en gran. Får se om vi tar en äkta eller satsa på en i plast i år. 

2 Dec 2020